Diari digital d'Andorra Bondia

Els emprenedors ja es poden inscriure al Niu d’empreses


Escrit per: 
Marta Fernández


El termini d’inscripció per als innovadors que vulguin prendre part en el projecte del Niu d’empreses d’Encamp ha quedat obert aquest dijous.

D’aquesta manera, aquests empresaris amb idees innovadores per a la parròquia o els que faci menys d’un any que hagin posat en marxa la seva empresa, podran acollir-se a aquesta proposta, a través de la qual tindran al seu abast un despatx a l’antiga casa comuna per un preu molt reduït i alhora assessorament de professionals i acompanyament. Aquesta ajuda queda limitada a un període de dos anys.

La consellera de Finances del Comú d’Encamp, Iolanda Pastó, va explicar ahir que la corporació posarà a disposició de les persones que creïn una empresa que aporti un valor afegit per a la parròquia cinc despatxos equipats d’entre 8 i 20 metres quadrats. El de 8 costarà 66 euros al mes i el més gran, 155.
Amb tot, Pastó va destacar molt especialment que el més important d’aquest projecte és l’assessorament de què disposaran aquests empresaris per poder tirar endavant el seu projecte i l’acompanyament de què es beneficiaran una vegada ja estigui implantada l’empresa.

Un cop rebudes les propostes, se seleccionarà els projectes en funció d’un seguit de paràmetres, com poden ser la visió general de l’empresa o el finançament. Les propostes es podran fer durant un termini aproximat d’un mes i després d’aquesta selecció es podrà allargar un mes més. Per tant, el més probable és que les empreses ja puguin estar establertes i comptant amb assessorament en un termini aproximat de dos mesos.
La consellera de Finances va destacar que l’anunci de la posada en marxa d’aquest projecte ja ha suscitat un cert interès, i de fet des que es va fer públic la corporació ja ha rebut la trucada d’alguna persona que s’ha interessat per aquest Niu d’empreses.

La inversió que ha previst la corporació comunal és de 60.000 euros, una partida que inclou les reformes que s’han hagut de fer a l’antiga casa comuna per a instal·lar aquestes entitats. Malgrat això, és possible que la partida no s’esgoti si el nombre d’empreses que finalment aconsegueixen un local no arriba a cinc, que són els locals disponibles.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic