Diari digital d'Andorra Bondia

Entrada de 18,4 milions de litres de carburant


Escrit per: 
Redacció

El total d’importacions registrat el mes passat s’ha situat en 18,4 milions de litres. Aquesta xifra total representa una lleugera disminució del -0,8% en la tendència mensual i una tendència interanual estable, que en aquest cas se situa en un -0,2%.

En aquest sentit, des d’Estadística posen en relleu que aquesta lleugera disminució de la tendència mensual del mes passat és conseqüència de les importacions més baixes registrades en fuel domèstic principalment i gasoil de locomoció.
En aquest sentit, s’ha de tenir en compte que en termes interanuals solament augmenta la importació de gasoil de locomoció, concretament amb un increment d’un 3,1%. Per contra, la disminució més destacada es produeix en la importació de gasoil per a l’ús domèstic, que retrocedeix un 4,3% interanual. Cal destacar que les importacions de gasolina sense plom també registren una disminució del diferencial interanual, que concretament es xifra en un -1,3%.
La tendència de les importacions totals de carburants evoluciona en llindars inferiors als dels anys precedents. No obstant, des de mitjans de l’any passat es podia observar una tendència sostinguda de creixement moderat que, en els últims mesos, està repuntant a la baixa.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic