Diari digital d'Andorra Bondia
Jordi Ribó en el moment del jurament amb Jaume Bartumeu Garcia, president de Fiabci Andorra.
Jordi Ribó en el moment del jurament amb Jaume Bartumeu Garcia, president de Fiabci Andorra.

Jordi Ribó pren possessió com a president mundial de la Fiabci


Escrit per: 
Redacció/Foto: Fiabci

Després d'haver-ne estat vicepresident, l'andorrà Jordi Ribó ha pres avui possessió com a president mundial de la Fiabci (Fédération Internationale des Administrateurs de Biens Conseils Immobiliers), organització que conforma una xarxa de professions associades al sector immobiliari, conformada per a crear una xarxa de negocis entre les mateixes. La federació, nascuda a París el 1951, reuneix més de 40 professions diferents, associacions nacionals de més de 70 països i més d’un milió de membres associats. 

Ribó i el seu equip, entre d’altres en Jaume Bartumeu Garcia com a vicepresident Europeu i president de Fiabci Andorra, s’enfronten actualment a un repte comú com és el desenvolupament sostenible. D'aquesta manera, la seva fita, durant el proper any, serà crear, contribuir, construir un món més fort, més pròsper i més sostenible. 

Tal com expliquen des de la presidència, una de les seves prioritats serà llançar una plataforma en línia per a empreses i xarxes. La tecnologia és clau per garantir el futur de la nostra indústria en un entorn sostenible -comenta- per això invertirem temps i esforços en promoure l’excel·lència i la innovació a les nostres empreses, professionals i associats.

Així mateix, Ribó recalca la importància d’ajudar les noves generacions a través de l'educació, millorar els seus coneixements i les seves habilitats directives, a la vegada que destaca que, com organització i indústria, és important enfortir els valors compartits i la pròpia cultura corporativa. I en aquest sentit, explica que "ho farem mitjançant la comunicació, una política de bona reputació i un programa específic d’avantatges per als nostres països membres".

Ribó assegura que ha rebut amb "un gran honor i un sentit d’alta responsabilitat" aquesta presidència i es mostra convençut que "no es pot triar un país millor que Andorra per representar la indústria immobiliària a nivell mundial", a la vegada que assegura, que "no estalviarà cap esforç en contribuir a construir un futur sostenible per a un dels negocis més antics de la història de la humanitat".

Jordi Ribó
pren
possessió
president
Mundial
Fiabci
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic