Diari digital d'Andorra Bondia
La CCIS rep 80 consultes mensuals sobre la creació d'empreses i canvis legislatius.
La CCIS rep 80 consultes mensuals sobre la creació d'empreses i canvis legislatius.

La Cambra reforça l'assessorament a empreses i informa també sobre les ajudes públiques


Escrit per: 
Redacció / Foto: BonDia

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) compta amb un servei transversal de consultoria empresarial que acompanya i ajuda a empresaris i emprenedors a resoldre tots els dubtes a l’hora de crear una empresa o societat, a més d’orientar sobre fiscalitat i la legislació andorrana que sigui d’interès per l’àmbit del negoci.

En les darreres setmanes, segons ha informat l'entitat, s’ha incorporat un nou servei que s’engloba dins l’assessorament a empreses. Es tracta d’una especialització en informar i divulgar les ajudes existents per part de Govern, comuns i altres institucions que estan a disposició de les empreses del país.

Es tracta d’un servei que ofereix contacte directe amb l’usuari i respon a necessitats reals de les empreses del país. Així, avui dia, les principals demandes que atén el servei estan relacionades amb les mesures i ajudes derivades de la pandèmia i una informació global de les ajudes existents per persones que acaben d’arribar al país i volen dur a terme una activitat econòmica.

El president de la CCIS, Josep Maria Mas, recorda que "una part essencial de la nostra tasca és estar al costat de les empreses, generant contingut clar i d’interès per totes les empreses que formen part de la nostra institució".

En aquest sentit, la institució compta amb dues persones especialitzades en aquest àmbit: la Jordina Ticó, responsable del servei, i la Laura Lobón, tècnica adjunta, que atenen una mitjana de 80 consultes mensuals per resoldre dubtes majoritàriament sobre la creació d’empreses, els canvis en la legislació i altres dubtes puntuals que poden tenir els usuaris, tant nacionals com internacionals.

Així mateix, la informació relacionada amb l’emprenedoria és la que més es sol·licita. Durant els propers mesos, s’elaborarà material a disposició per a les empreses del país que reculli les ajudes disponibles agrupades per temàtiques i per comuns, en funció de la radicació de l’empresa.

cambra
reforça
assessorament
empreses
informa
també
ajudes públiques
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic