La Casa del Formatge es queda amb l’explotació del restaurant de la Coma
De mica en mica Vallnord va fent evolucionar el seu model de negoci per adaptar-se a les necessitats del mercat i als comptes d’ingressos i despeses. El darrer canvi fet per la societat explotadora ve del sector d’Ordino-Arcalís, on s’ha decidit arrendar a un privat el restaurant temàtic de la Coma, per oferir el servei i donar més qualitat.
El privat que s’encarregarà –de fet ja se n’encarrega– de l’explotació d’aquest restaurant serà La Casa del Formatge, tota una entitat en matèria de restauració, que permetrà, al parer de Jean-Claude Montané, “donar més qualitat al servei, alhora que ofereix un producte que té molt bona acceptació”. L’explotació del restaurant forma part d’una prova pilot que s’ha encetat des de Vallnord i que durarà fins a finals d’aquesta temporada d’hivern. Aquesta operació permetrà a la societat rebre uns ingressos pel lloguer d’aquest espai, alhora que s’allibera de la càrrega en despesa que suposa la gestió d’un restaurant d’aquestes característiques, ja que per la seva situació ha estat difícil treure-li rendibilitat. És per això que es va decidir anar a la recerca de solucions, per poder garantir un servei que s’apropés a l’excel·lència “a preus raonables” i que alhora permetés a Vallnord reduir la despesa en la mesura que fos possible.
Aquesta fórmula, en cas de funcionar, es podria aplicar en més serveis de restauració del domini, tot i que per arribar a aquest punt primer caldrà fer balanç del servei al final del periple hivernal.