Diari digital d'Andorra Bondia
La Cambra és l’encarregada de dissenyar, desenvolupar i comercialitzar el segell de qualitat ‘Andorra comerç excel·lent’.
La Cambra és l’encarregada de dissenyar, desenvolupar i comercialitzar el segell de qualitat ‘Andorra comerç excel·lent’.

La CCIS comença a comercialitzar el segell de qualitat per al comerç


Escrit per: 
Pepa Gallego/Foto: Jonathan Gil

El segell de qualitat Andorra Comerç Excel·lent és una acció del Pla estratègic de turisme de compres endegat pel ministeri de Turisme i el d’Economia, Competitivitat i Innovació, juntament amb la coordinació del sector privat i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS). A través de les xarxes socials, la Cambra ha començat a comercialitzar aquest segell per promoure la qualitat dels comerços del país. 
El públic objectiu que es marca és el de 1.126 punts de venda de qualsevol sector, grandària i parròquia que estiguin actualment donats d’alta a la Cambra. 
La CCIS és l’encarregada del disseny, desenvolupament i comercialització del segell. Des de la Cambra s’explica que per aconseguir-lo es farà una anàlisi prèvia del punt de venda i de la situació del comerç, així com de tots els procediments de millora que empri el comerç per aconseguir l’etiqueta Andorra Comerç Excel·lent.
La Cambra farà aquesta anàlisi i emetrà un informe amb les consideracions i recomanacions escaients perquè l’empresa assoleixi el segell. El procés seguirà amb un Mystery Shopping, que és una tècnica per avaluar l’atenció al client. El tercer pas serà l’enquesta al client extern sobre l’establiment. Li seguirà el disseny d’un pla d’accions individualitzat per a cada comerç i finalment, l’avaluació dels resultats del pla d’accions i correcció de possibles desviacions.
Cada comerciant tindrà un informe sobre l’estat del seu punt de venda en el qual s’assenyalaran les mesures o propostes de millora, algunes seran obligatòries i d’altres, recomanables. 
L’empresa que contracti el servei signarà un conveni amb la Cambra pel qual es compromet a realitzar totes les accions necessàries i indicades a l’informe de resultats per a l’obtenció del segell. 
Els segells s’executaran per rigorós ordre d’inscripció. Així, el preu dependrà del nombre d’empleats de cada comerç, i pot variar si el comerç té entre un i cinc empleats, amb una subvenció del 70% per part del Govern d’un estudi que val 870 euros. I el més car, quan el comerç tingui més de 51 empleats, la subvenció pot ser del 40% d’un preu de 1.750 euros. 
La Cambra té previst presentar el segell de qualitat a la premsa el pròxim 13 de maig. 

CCIS
comença
comercialitzar
segell
qualitat
comerç
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic