Diari digital d'Andorra Bondia
La junta de la CEA.
La junta de la CEA.

La CEA dóna suport a l’enquesta d’activitats econòmiques


Escrit per: 
Redacció/Foto: Jonathan Gil

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA), representada al Consell Andorrà d’Estadística, va mostrar ahir el seu suport a l’enquesta d’activitats econòmiques de les empreses que impulsa el departament d’Estadística, i que s’adreça aleatòriament a 1.600 empreses del país.

La CEA assenyala en un comunicat que una de les prioritats de la patronal és la de promoure les activitats necessàries per enfortir el teixit empresarial d’Andorra i perquè això sigui possible “ens cal recolzar en estudis i dades fiables i sòlides de la realitat econòmica”.

D’altra banda, recorda que aquesta estadística és d’obligat compliment per a les empreses a qui s’adreça i que figura en el decret d’aprovació del Programa estadístic anual 2018. L’enquesta proporcionarà informació anual sobre un conjunt de variables relacionades amb l’activitat econòmica de les empreses del Principat i en permetrà veure l’evolució en el temps. Unes dades de les quals no es podia disposar fins ara en els registres de l’administració pública, com ara les que fan referència a la distribució entre activitat econòmica principal i secundària, o sobre l’àmbit territorial dels ingressos, despeses, inversió, entre d’altres.

També informa que el departament d’Estadística posa a disposició de les empreses diferents canals de comunicació per tal de facilitar la transmissió d’aquesta informació de la manera més àgil.

Finalment, la CEA, a través dels seus associats, remarca  que sempre ha considerat que la informació, sempre que estigui canalitzada pels serveis oficials i es garanteixi la seva confidencialitat, és beneficiosa pel conjunt de l’empresariat a fi que aquests puguin prendre les decisions oportunes segons l’evolució dels mercats.

CEA
suport
enquesta
activitats
econòmiques
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic