Diari digital d'Andorra Bondia
Gerard Cadena.
Gerard Cadena.

La CEA envia les seves propostes d’innovació als partits polítics


Escrit per: 
Redacció

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA), des de les diferents comissions que la integren, ha estat treballant tot un seguit de projectes de futur per Andorra en l’àmbit empresarial i de desenvolupament econòmic. Una d’aquestes comissions, l’àrea de Diversificació, amb el suport de professionals de diversos sectors innovadors i amb potencial de creixement del país ha fet un pas més enllà, i ha estat la primera a completar un treball que avalua la situació actual del país i les opcions de millora en diferents àmbits com pot ser el Blockchain, l’e-commerce o la biotecnologia. Aquesta feina és complementària amb la bona feina que estan duent a terme d’altres institucions com Actua, Actua Tech, Actinn, CCIS, Andorra Telecom i FEDA, entre altres, per aconseguir la volguda diversificació de l’economia del país. Aquest primer document n’és el resultat. En ell s’hi detallen les necessitats polítiques inherents a cada sector seleccionat, i demana confiança i consens per al sector innovador d’Andorra per buscar noves vies d’ingressos i estabilitat per al futur. 

En aquest moment, s’obre la segona fase on es convida tothom que cregui en la capacitat de transformació del país. És per aquest motiu, que la CEA ha fet arribar aquest document als partits polítics, per tal que, si escau, ho integrin en els seus respectius programes electorals amb vista a les eleccions generals del 2019, i així aconseguir el màxim consens possible per a la diversificació de la nostra economia. 
El gruix d’aquesta feina s’ha estructurat en diversos blocs amb un recull de recomanacions. La resta de comissions continuen treballant per fer les seves propostes en un futur proper.

CEA
eleccions
projectes de futur
Número de vots: 81
Comentaris: 1

Comentaris

Ja les ha escrit previament amb DA. Tots firmes a l’acte de Espot

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic