Diari digital d'Andorra Bondia
Merkaat és el primer assessor en inversions digitals d'Andorra.
Merkaat és el primer assessor en inversions digitals d'Andorra.

L'assessor en inversions digital de Crèdit Andorrà ja està disponible en App i Webapp


Escrit per: 
Agències / Foto: Crèdit Andorrà

El primer assessor en inversions digital d’Andorra de Crèdit Andorrà, ja està disponible per aplicació mòbil (App) i Webapp. Merkaat és un innovador servei, accessible fins ara des de la banca 'online' e-Crèdit, que permet actualment als usuaris accedir-hi a través de la seva nova versió per a mòbil, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. L’aplicació Merkaat està disponible per Apple y per Android i es pot descarregar a través de l’App Store o Google Play, respectivament. Amb aquest servei Crèdit Andorrà adapta la seva oferta als nous perfils de clients digitals i als nous hàbits de consum en el sector de la banca privada, amb un servei únic basat en l’assessorament d’una cartera d’inversió totalment flexible i ajustada als perfils de risc de cada inversor.

Merkaat, el primer assessor en inversions digital d’Andorra de Crèdit Andorrà, ja està disponible per aplicació mòbil (App) i Webapp. Aquest innovador servei, accessible fins ara des de la banca 'online' e-Crèdit, permet actualment als usuaris accedir-hi a través de la seva nova versió per a mòbil, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. L’aplicació Merkaat està disponible per Apple y per Android i es pot descarregar a través de l’App Store o Google Play, respectivament.

El gran avantatge de la nova versió és que permet als usuaris obrir directament un compte Merkaat a Crèdit Andorrà per rebre assessorament en inversions digital fent-se client a través de l’aplicació, sense haver de passar per una oficina de Crèdit Andorrà. La contractació del servei es fa còmodament de forma digital, amb el suport d’un gestor online que, a través de videoconferència, ajuda el client en el procés sense necessitat de desplaçar-se. La signatura dels contractes també es fa online de manera segura.

Merkaat és un servei digital que permet als clients una gestió integral de les seves inversions: ofereix una cartera de fons d’inversió boutique totalment personalitzable i sota una perspectiva d’arquitectura oberta, d’acord amb el perfil de l’inversor, les seves preferències i els seus objectius. El client pot executar immediatament les ordres de compra i venda de fons d’inversió que desitgi amb l’ajuda de les recomanacions dels nostres experts.

Aquest servei ofereix un assessorament digital híbrid. D’una banda, incorpora els beneficis i l’eficiència dels serveis automatitzats de l’era digital; de l’altra, disposa d’un equip d’experts per ajudar el client a prendre decisions relacionades amb les seves inversions amb informació qualitativa i argumentació tècnica sobre les recomanacions de compra i venda.

Amb aquest servei Crèdit Andorrà adapta la seva oferta als nous perfils de clients digitals i als nous hàbits de consum en el sector de la banca privada, amb un servei únic basat en l’assessorament d’una cartera d’inversió totalment flexible i ajustada als perfils de risc de cada inversor.

L’evolució d’aquest servei s’emmarca en el procés de transformació digital de Crèdit Andorrà per innovar en canals i millorar el servei al client.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic