Diari digital d'Andorra Bondia

L’executiu treu a licitació la gestió de l’escorxador Nacional


Escrit per: 
Redacció


El Govern ha aprovat treure a concurs nacional l’adjudicació relativa al contracte de gestió de serveis públics de l’Escorxador Nacional (ENA), segons van informar ahir des de l’executiu.

La durada del present contracte serà d’un mes a partir que se signi, amb una renovació mensual automàtica fins a l’aprovació i l’entrada en vigor del projecte de pressupost. En aquell moment el contracte quedarà automàticament prorrogat fins al 31 de desembre de l’exercici en què s’aprovi el projecte de pressupost, i es podrà allargar anualment fins a un màxim de cinc anys des de la data de començament del contracte.
El 6 de desembre del 2004 es va signar el contracte que formalitzava l’adjudicació, mitjançant concurs públic, a l’empresa March & Segarra de la gestió dels serveis públics de l’Escorxador Nacional. Segons el plec de bases i el document signat, la duració era fins al 31 de desembre del 2004, amb renovacions tàcites per períodes d’un any fins a un màxim de cinc anys.
El contracte es va esgotar el 31 de desembre del 2009 i es va acordar una pròrroga de sis mesos per treure a concurs l’explotació de l’ENA, i respectar els principis de publicitat i concurrència que ha de tenir l’adjudicació dels contractes de gestió de serveis públics que celebra l’administració, segons estableix l’article 52 del Codi de l’administració i l’article 37.1 de la Llei de contractació pública.
Les empreses interessades podran recollir la documentació al servei de tràmits del Govern a partir de la publicació del concurs en el BOPA. La data límit de presentació de les ofertes, que s’han d’entregar en sobres tancats, serà el 12 d’abril a dos quarts de cinc de la tarda.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic