Diari digital d'Andorra Bondia

Sis establiments entren a la xarxa Petits Grans Hotels


Escrit per: 
Agències


Sis hotels de l’Alt Pirineu i un de la Vall d’Aran han entrat a formar part de la xarxa Petits Grans Hotels de Catalunya. Aquesta és una agrupació d’establiments hotelers de menys de quinze habitacions amb una categoria d’entre una i cinc estrelles, però amb uns estàndards de qualitat molt exigents.

D’aquesta manera, cal assenyalar que aquesta agrupació ja suma en tot Catalunya uns quaranta hotels, la majoria dels quals es troben a l’Empordà, que de fet és on va néixer la iniciativa. Un cop creada, la xarxa es va començar a expandir ara fa tot just fa dos anys i ha anat sumant establiments fins a arribar a la quarantena actual. De fet, cal destacar que l’únic territori de Catalunya sense cap Petit Gran Hotel és la Plana de Lleida. L’alta exigència de la xarxa ha fet que fins ara cap establiment s’hi hagi pogut adherir, tot i que l’agrupació té previst seguir creixent almenys fins als 50 associats.

les característiques
La cadena Petits Grans Hotels de Catalunya agrupa sota aquesta nova marca turística establiments situats fora dels grans nuclis urbans, en poblacions petites i a prop d’entorns naturals, i ofereix hotels de caràcter i ambient familiars amb instal·lacions avantguardistes. La setmana passada va presentar el seu nou catàleg, amb informació dels establiments que en formen part.
El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha donat suport a la iniciativa “perquè obeeix a la filosofia del tractament de la marca de l’organisme”, tal com ha destacat el director de l’ens, Àngel Vidal. El president dels Petits Grans Hotels de Catalunya, Ramon Pau, ha destacat la innovació d’aquesta cadena, ja que agrupa un tipus d’hotel que fins ara actuava en solitari, i li ofereix motors de promoció i venda de places a través de les noves tecnologies i altres mecanismes als quals fins ara no tenia accés. A més, l’agrupació també és una garantia de cara al client, ja que l’exigència de la xarxa és un aval.
Cada associat a la cadena Petits Grans Hotels paga uns 2.500 euros a l’any per sumar un pressupost de 148.000 euros aproximadament.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic