Diari digital d'Andorra Bondia
L'oficina de VallBanc a la plaça Rebés d'Andorra la Vella.
L'oficina de VallBanc a la plaça Rebés d'Andorra la Vella.

Vall Banc aposta per la rendibilitat sostenible amb el nou producte Return&Conscience


Escrit per: 
Agències

Vall Banc obre una nova línia d’especialització en la seva oferta de serveis: la rendibilitat sostenible, amb l'objectiu de convertir-se en un referent en aquest àmbit, ho ha fet amb el llançament d’un nou producte d’inversió sostenible anomenat Return&Conscience. El fons de renta fixa mixta internacional està dirigit a un inversor de perfil conservador que segueix i observa les tendències internacionals de sostenibilitat i cura de l’entorn. 

Des de l'entitat afirmen que aquesta inversió s’ajusta als criteris d’inversió sostenible fixades per PRI Association, impulsat per la UNEP Finance Initiative i les Nacions Unides Global Compact, que respecten els pilars de sostenibilitat financera de ASG (Ambiental, Social i de Govern corporatiu). Tot això, combinat amb els criteris i nivells d’exigència de gestió d’actius amb les millors pràctiques, per tal d’aconseguir una optimització en la cartera d’inversions per al client.

Vall Banc ofereix un producte únic i amb rendibilitat als clients tot incidint en l’àmbit local. És per això que, a més d’assegurar una inversió sostenible, també preveu destinar el que hagués reportat la gestió d’aquests fons a diverses entitats locals andorranes. Així, inicialment, aquesta acció es destinarà a afavorir projectes de l’Associació contra el càncer d’Andorra (Assandca), l'Associació de diabètics d'Andorra (ADBA), l'Associació de trasplantats i donants d'Andorra (Atida), Associació de persones amb diversitat Funcional d’Andorra (Amida) i no es descarta que aquesta iniciativa es faci extensiva a altres col·lectius. En aquest sentit, Vall Banc agraeix a les entitats citades anteriorment per aportar les seves iniciatives i sumar-se al projecte, un signe de confiança que omple d’orgull al banc.

“La nostra aposta per la sostenibilitat es reforça amb un fons amb visió d’ajuda internacional que, alhora, farem que repercuteixi en l’entorn local”, ha indicat el director general de Vall Banc Fons, Gerard Albà. “Estem treballant per oferir encara més serveis en aquesta línia i creiem que iniciar amb un fons amb potencial de rendibilitat com aquest, també pot arribar a convèncer inversors menys avesats a aquesta tipologia d’inversió”, ha indicat.

D'acord amb el Global Sustainable Investment Review de 2016, hi va haver 22,9 trilions de dòlars en actius gestionats professionalment sota estratègies d'inversió responsable, el que representa un 26,3% del total d'actius gestionats a tot el món i un increment del 25% des del 2014.

Vall Banc
rendibilitat sostenible
aposta
nou producte
Return&Conscience
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic