Diari digital d'Andorra Bondia
Donant la nota

Més canvis al transport públic


Escrit per: 
Consell editorial

La comissió de seguiment de les noves línies de transport nacional regular de viatgers es va reunir ahir per primera vegada per fer una valoració del servei que s’està donant. Després dels canvis fets, com ara l’ampliació  d’algunes freqüències i la creació d’una nova línia circular, sembla que el nombre de queixes dels usuaris ha anat a la baixa. Tot i així, pròximament hi haurà algunes novetats com la reducció de la freqüència a les línies de Sant Julià quan hi ha menys passatgers i el reforç en hores punta, a més de la rebaixa dels abonaments que havien experimentat un encariment. També hi ha prevista una acció amb la finalitat de fomentar el transport públic entre els joves. Després del molt que va costar la concessió de les noves línies dona la impressió, així doncs, que tot comença a funcionar amb relativa normalitat, però és bo que l’esmentada comissió es vagi reunint periòdicament per portar a terme els ajustos que es vegin necessaris. Dotar aquest país d’un transport públic eficient és una vella assignatura pendent dels governants que, si es continua per aquesta via, es podria donar per aprovada. El camí, però, encara és llarg i només s’ha de recordar, per exemple, que l’any vinent s’ha de posar en marxa l’aplicació Mou_t_b i les pantalles a través de les quals els passatgers es podran informar dels recorreguts més adients per a les seves necessitats. Tot plegat hauria de conduir en un termini raonable de temps a un augment important de temps, com a prova que el nou model ha estat un èxit.

Comentaris: 2

Comentaris

Crec que la linea d'Arinsal s'hauria de millorar ja que sempre arriva tard i crec que paguem moltíssim per tenir mal servei. Haurie de ser tot l'any que passesin cada 30 minuts.
Creo q la tarifa entre la massana y la cortinada es una grosería tomando en cuenta que hay un promedio de 5.2km en distancia, muy parecido a Andorra la Vella y el costo promedio mensual de gasto en transporte se duplica a unos 170€ con la tarjeta, sin ella sería más alto el monto es decir que sale más costoso trabajar hacia arriba Ordino, la cortinada que para Escaldes , Andorra, que locura

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic