Diari digital d'Andorra Bondia

Potenciar la gastronomia


Escrit per: 
Consell Editorial

La primera edició del congrés gastronòmic Andorra Taste ha tancat amb èxit, fins i tot superant expectatives, tant pel que fa a les jornades professionals com a les populars. La gastronomia és un àmbit que cada cop té més adeptes, genera interès i per tant, és un bon camp per explotar, també a nivell turístic. La voluntat ja expressada és poder-lo consolidar amb una segona edició. Aquests dies, però, s’ha fet evident que per a primeres espases dels fogons d’arreu del món la cuina d’alta muntanya, i Andorra en concret, tenen interès i què millor que aprofitar-ho. S’ha pogut posicionar la marca Andorra, els xefs del país han tingut més projecció internacional i s’ha acostat la cuina al públic. Tres objectius que encara poden ser més ambiciosos i que en tot cas no s’allunyen d’una nova política turística que busca donar una empenta en èpoques de menys afluència i, sobretot, apostar per la qualitat. La gastronomia del Principat ha fet passos de gegant els darrers anys i ja hi ha certa tradició en esdeveniments culinaris que poden ser un primer impuls cap a quelcom més gran. No serà fàcil fer-se un lloc i segur que demanarà temps, però apostes com les de l’Andorra Taste són un bon inici del camí que ens han de fer confiar a poder esdevenir un destí gastronòmic de referència.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte