Adéu a una ratxa de  cinc partits sense perdre
Adéu a una ratxa de cinc partits sense perdre

No perdien des del 21 de febrer, quan la Jonquera els va superar per 1 a 0. Cinc jornades sense conèixer la derrota amb quatre victòries i un empat, i l’ambient era força positiu. L’FC Andorra era a prop de les posicions d’ascens a Tercera Divisió i hi continua a prop, però amb un partit menys, és a dir, a quatre punts ja que el CE Manresa va perdre contra el Girona B i el Sants contra el Lloret. Una jornada propícia per retallar punts, però l’FC Andorra va perdre per 2 a 1 contra l’Escala, que lluita per fugir de les posicions perilloses. El partit va ser molt lleig, amb uns gironins força endollats. Al minut 13 van fer el primer gol, i va ser obra de Josep Molins, que va recollir un refús a la frontal de l’àrea. La reacció andorrana  es va fer esperar i va ser amb un remat de cap d’Ángel Zarioh després d’una falta treta per Aleix Cisteró. Aquí va arribar l’empat. L’alegria va durar ben poc a la parròquia andorrana, ja que un minut després Pau Ribas va fer el gol de la victòria després de tocar amb el genoll una banda treta per un defensor de l’Escala. A la segona part, l’FC Andorra ho va intentar tot per a la remuntada i també per a l’empat. Víctor Hugo la va tenir, però en comptes de xutar va driblar i després el porter Carles Blanquera va salvar el xut d’Aleix Cisteró. El proper partit de l’FC Andorra serà amb la visita dissabte de l’Escola de Futbol Mataró, el dotzè classificat.