Albert Soley, el gran favorit, es va imposar a la prova Elit de la segona Olympus Race. Foto: Mediarace.fotografia

Albert Soley i Irati Beorlegui, campions de l’Olympus Race

V. D.
L’Olympus Race continua fent passes de gegant en la seva consolidació com una de les millors proves de curses d’obstacles organitzades al Principat. És un producte creat a casa per Jürgen Espejo, Guillermo Ariel López Cross i Edu Salerno i que vol anar a més. En la seva segona edició va arribar als 380 inscrits i amb un cartell de luxe que es va donar cita dissabte a Escaldes.
El guanyador en categoria masculina en Elit va ser Albert Soley. El de Bigues i Riells, electricista de professió, va dominar la competició a plaer i va creuar la meta amb un temps d’1 h 23’25”. El podi el va tancar el basc Jox Peso, a 5’10”, i el tercer va ser el català Adrià Puig, més conegut com a Ninjaka, a 6’11” del primer.
En noies Elit, la primera classificada va ser l’esportista d’Hendaia, Irati Beorlegui, amb 1 h 54’55” seguida de la guanyadora de la primera edició de l’Olympus Race, Andrea Azkune a 8”39 i la tercera va ser Natalia Gurchenkova. També hi va haver la prova Open de 13 i 7 quilòmetres. Tota una festa que aspira a créixer molt més. No té cap tipus d’obstacles.