Àlex Machado, a la dreta de la imatge, amb el títol de campió. Foto: Fotoesport

Àlex Machado s’imposa a l’última prova de les ROK

Victòria a l’últim míting de les ROK sèries Itàlia. Àlex Machado (Valtex Racing Team), el Jove Pilot de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA), va tornar a competir després de superar la lesió al turmell i va vèncer al kàrting de Franciacorta (Itàlia). Va dominar a plaer en la seva reaparició al circuit. Als entrenaments oficials, el pilot de l’ACA Esport va marcar el millor crono amb 48”074. A la mànega de qualificació va acabar tercer per un problema al seu motor. En la carrera 1, amb un total de 15 voltes, Àlex Machado, es va imposar i a la carrera 2, amb una espectacular sortida, va superar tots els seus rivals i també va vèncer, tot i que a la tercera volta va ser avançat per Gaia Cardinali. Això sí, a la cinquena volta, el pilot andorrà el va avançar i va aconseguir el triomf final. “La part positiva d’aquests últims mesos és que m’he pogut recuperar i tot sembla indicar que a partir d’ara podré anar agafant la forma per disputar el calendari de final d’any. Acabarem la temporada per fer bons resultats”, va dir Àlex Machado. La seva pròxima prova serà la ROK Cup superfinal a Lonato (Itàlia).