Laia Solé va provocar el penal que va transformar Maria Moles.

Andorra derrota Armènia i acaba segona de grup a la lligueta del Preeuropeu

Redacció / Foto: X .M. / FAF

La selecció femenina sub-19 va sumar ahir la segona victòria en el Preeuropeu en imposar-se a Armènia per 3 a 1 a l’Estadi Nacional. Amb la victòria, el combinat de José Martín suma 6 punts i acaba en la segona posició del grup 5 per darrere Eslovàquia (9 punts) i podria, en funció dels resultats que es donin a la resta de grups, pujar a la Lliga A com una de les millors segones de grup. Les tricolors van dominar el matx des de l’inici i només amb cinc minuts ja havien creat dues ocasions de perill, però ni la centrada de Maria da cruz ni la rematada de Gemma Lluch van trobar porteria. Tot i el domini andorrà, al minut 26 Armènia va donar un primer avís, però el gol d’Avetisyan no va pujar al marcador en trobar-se fora de joc. La resposta va arribar de les botes de Lucia Culleres quatre minuts més tard, però el seu xut va anar al travesser. Lia Gil va rematar al pal al 44 i abans del descans Armènia es va avançar amb gol de Simonyan.

A la represa, Maria Moles empatava als dos minuts en aprofitar un penal fet a Laia Solé, i una diana de Lluch de falta capgirava el partit al 54. Al 76, Lluch completava la seva actuació amb un segon gol en aprofitar un refús de la portera armènia.