Armengol i Gaset guanyen en l’Andorra Golf Weekend

Redacció

Cap de setmana intens per als aficionats als tees, amb l’arribada de dos circuits a Aravell i Xixerella, que van formar l’Andorra Golf Weekend, el qual va reunir més de 90 jugadors d’Andorra, Espanya i França.

L’Aravell Golf Club va acollir la segona etapa de l’Ahotels BeGolf Cup, que només es va poder disputar a una volta per la intensa pluja que va caure al camp alturgellenc, així que tan sols es van comptabilitzar els 9 primers forats, que havien pogut completar la totalitat dels golfistes.
El torneig, que es va disputar en la modalitat de stableford individual, se’l va adjudicar en handicap inferior Ramon Armengol, que va presentar una targeta de 23 punts. La segona plaça va ser per al seu germà Marc, amb 21 punts, tants com Guillem Escabrós. En superior es va imposar Miguel Lorenzo, en què va signar 22. En categoria femenina la vencedora va ser Maria Dolores Carmona amb 12.
Al camp de pitch-and-putt El Torrent es va desenvolupar la cinquena prova del Circuit 3 nacions - Lliga dels Pirineus. És la segona vegada que la competició es disputa al Principat, després del seu pas al juny per la Cortinada en la prova inaugural de l’esdeveniment.
A Xixerella es va imposar Francesc Gaset, amb una targeta de 5 sota par. En la 2a plaça es va situar Lluís Ruiz i 3r va ser Iosu Casajús. En fèmines, la guanyadora va ser Maria Bastida; en sèniors, Francesc Pérez, i en júnior, Jordan David. La pròxima prova del circuit se celebrarà el 19 de setembre al camp Palacio de Urgoiti, al País Basc.