Bartumeu Gabriel al tercer calaix del podi ahir a Espot.

Bartumeu Gabriel, tercer al gegant del Campionat d’Espanya d’Espot

Redacció / Foto: FAE

Bartumeu Gabriel va pujar ahir al tercer calaix del podi al gegant del Campionat d’Espanya que es va celebrar a l’estació catalana d’Espot, segons va informar la FAE. L’andorrà, que va marcar el segon millor crono en la primera mànega, va ser finalment tercer, a 0.91 del guanyador, l’espanyol Alejandro Puente, mentre que segon va acabar el també espanyol Albert Ortega, a 0.25 del vencedor.

Es tracta del segon podi consecutiu de Gabriel, ja que diumenge va tenir lloc un primer gegant FIS, amb participació dels corredors EEBE i part de l’equip nacional, on l’esquiador de la FAE va ser també tercer, a 1.16 del vencedor, l’espanyol Tomás Barata, mentre que segon va acabar l’italià Alberto Claudani, a 1.01.

Per la seva part, Xavier Cornella, quart en la prova de diumenge, va finalitzar ahir en la 16a posició, a 3.98 del primer, mentre que el també andorrà Marcel Bartumeu va ser 25è, a 7.86. Pel que fa als corredors de l’EEBE, Adrià Prats va acabar 31è, a 9.08, Pere Cornella 32è, a 9.26, Enzo Fuentes 39è, a 14.56, i Nicolas Piccino 40è, a 14.96.

No van completar la primera mànega Cerni Gil, Ferran Torres, Eric Ebri, Lluís Torres, Àlvar Calvó i Pol Robert, mentre Pirmin Estruga no va poder acabar la primera.