El Seat Andorra Hoquei Club va golejar per 4 a 0 al CP Sitges i lluitarà per l’ascens. Foto: Facundo Santana

Candidats a l’ascens

Camí de primera nacional espanyola o OK Lliga Bronze, la tercera categoria de l’hoquei patins espanyol. El Seat Andorra Hoquei Club està a poquets passos de complir un dels objectius  d’aquest nou projecte del club. Els de Wiffy Balart necessitaven guanyar ahir el Club Patí Sitges per classificar-se per disputar el play-off per l’ascens i així ho van fer. Els andorrans van golejar per 4 a 0 i s’enfrontaran dissabte 19 de juny a Juneda al Club Patí Roda de Roda de Ter (quart classificat del grup 1A de primera catalana). En aquesta final de 8 de Juneda ascendiran a l’OK Lliga Bronze els dos primers classificats d’aquest play-off.
Els de Wiffy van sortir a la pista amb les intencions ben clares. Dominar, vèncer i no passar patiments. A la primera part ja vencia, després d’una bona posada en escena, amb un 2 a 0 amb gols d’Oriol Antequera i Anton Borrell.
El Seat AHC no va donar espai per a la sorpresa i amb molta intensitat i també encert del porter va sentenciar a 10 minuts del final amb el tercer gol obra d’Adrià Antequera. A poc per al final, Llorenç Miquel va signar el 4 a 0 final. Durant la tarda va estar pendent del partit entre l’FD Cassanenc a la pista del CH Ripollet. El triomf dels del Vallès Occidental es va imposar per 3 a 2. En cas de triomf o empat del Cassanenc, els de Cassà de la Selva haurien pogut ser el rival dels de Wiffy Balart. El primer partit serà el 19 de juny a les 12 hores a Juneda. “Tenim 15 dies per preparar el partit. No hi ha cap favorit clar, però l’Arenys de Munt B és un dels equips més forts. A més ningú sap amb quins jugadors vindran”, va dir Wiffy.