Gerard de la Casa en un moment de la Pujada a les Ventoses.

Cara i creu pels pilots de l’ACA en la Pujada a les Ventoses

Redacció/Foto: Fotoesport

Cara i creu pels pilots de l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) aquest cap de setmana a la Pujada a les Ventoses, quarta prova del calendari del Campionat de Catalunya de Muntanya (CCM).
Així, mentre Gerard de la Casa (Subaru Impreza WRC- Baporo Motorsport) va protagonitzar una excel·lent actuació que el va portar fins a la 3a posició de la classificació  absoluta, a més de guanyar la categoria Turismes, Edgar Montellà va haver de desistir de seguir competint en trencar el seu motor en la primera pujada de carrera i quedar-se parat a meitat de recorregut, després ja d’haver hagut de solucionar diferents problemes mecànics en les passades d’entrenament.
Per la seva banda, Ramón Plaus (Speed Car CM)  es va alçar amb el triomf de la categoria CM Promoció, i també va pujar al graó més alt del podi, en aquest cas del Grup A, una Ingrid Rosell (Seat León-Baporo Motorsport) cada vegada més inspirada que a més es va situar en el top5 de la categoria Turismes. Els pilots de l’ACA tornaran a l’activitat a mitjans de juliol (dies 13, 14 i 15), a la Pujada Alp 2500, prova vàlida per als certàmens català i espanyol de Muntanya.