Cau la cinquena victòria

El final de la pretemporada s’apropa i l’inici del curs oficial es toca ja amb els dits de les dues mans. La cinquena victòria consecutiva i també cinquena total dels partits de preparació va caure per el Bàsquet Club MoraBanc. Els d’Ibon Navarro, sense Shayne Whittington per problemes estomacals i amb els internacionals Andrew Albicy i Michele Vitali, van superar per 84 a 77 al Tecnyconta Saragossa a la població lleidatana d’Alguaire.
Les sensacions continuen sent bones, tot i cometre encara algunes errades lògiques per el moment en el qual ens trobem de la pretemporada. Els d’Ibon Navarro van tenir una bona posada en escena amb un parcial de 5 a 0 amb triple d’Andrew Albicy i cistella de David Walker. El jove jugador del Tecnyconta Saragossa, Jaime Pradilla, va anotar els dos primers punts dels de Porfi Fisac. Al final del primer quart, 27 a 16 favorable al BC MoraBanc i el domini va continuar al segon acte amb dos triples de David Jelínek i dos consecutius de David Walker van situar el màxim avantatge amb un 43 a 28. Al descans, 45 a 37 i el Tecnyconta Saragossa se li va ennuegar la bona defensa andorrana fins al final del segon quart.
Al tercer quart, els de Porfi Fisac van apretar les dents en defensa i van clavar un parcial de 2 a 7 amb el lideratge de Nemanja Radovic per situar el 49 a 44. Els d’Ibon Navarro, aquesta vegada, no van saber com atacar davant de l’agressivitat defensiva dels de Saragossa i van marxar amb un 69 a 64 al final del tercer acte. A l’últim, un triple de Walker acompanyat d’una tècnica a Radovic van sentenciar el partit, tot i que el Tecnyconta va lluitar com gat panxa amunt fins al final. El màxim anotador del MoraBanc va ser David Jelínek amb 17 punts.