Hannah, el líder indiscutible del MoraBanc. Foto: ACB Photo / Martín Imatge

Clevin Hannah tindrà feina extra per la lesió de Mekel

V. D.
“Sense Clevin Hannah vam guanyar el Gran Canària”. Aquesta declaració pertany a Ibon Navarro, tècnic del MoraBanc i tot després de patir la cinquena derrota en les set primeres jornades a la Lliga ACB. El base nord-americà, amb passaport de Senegal, va acabar el partit amb 33 punts (7 de 8 en tirs de 2, 5 de 8 en triples i 4 de 4 en tirs lliures). També 4 assistències i 2 pilotes recuperades amb un 35 de valoració en 26’13”. El MoraBanc va caure derrotat per 75 a 76. Gal Mekel no va jugar. El seu historial de lesions no s’atura i avui se sabrà quants dies estarà de baixa.
I què va passar contra Gran Canària? Parcial d’1 a 10 dels de Porfi Fisac que amb un triple de Dylan Ennis van apropar-se a un punt del BC MoraBanc (49 a 48). Només s’havien disputat tres minuts del tercer quart i Ibon Navarro va donar entrada al lesionat Clevin Hannah. L’estrella de l’equip es va mirar el primer i el segon quart pedalant en una bicicleta estàtica. Ell va despertar als seus companys amb un triple i dos tirs lliures amb 7’32” a pista per deixar el 60 a 57 al final del tercer quart. El partit va acabar amb triomf per 87 a 71. Al següent matx, contra el Joventut Badalona, va anotar 14 punts en la victòria a territori badaloní. I en el primer partit de l’EuroCup contra el Lokomotiv Kuban es va quedar a casa per evitar que la lesió anés a més. El seu retorn contra el València va ser més que exitós, però tot i la seva espectacular actuació, la resta de companys no li van acompanyar com tocava. De moment, els nous no troben la regularitat i els que ja estaven no se’n surten. Clevin Hannah amaga tot el que no rutlla.