Cop d’autoritat contra Israel

V. D.
Debutar en el Campionat d’Europa sub-17 contra dues seleccions potents com Itàlia i Espanya no és la millor manera per alimentar la confiança. El combinat andorrà, dirigit per Nil Castellví, va perdre a l’estrena contra Itàlia per 10 a 0 i en el segon partit contra Espanya per 11 a 0. Tocava jugar contra una selecció d’un nivell similar i els jove jugadors andorrans es van poder treure l’espina de les desfetes de les dues primeres jornades en superar per 4 a 9 Israel i sumar els tres primers punts.
El jugador del juvenil del Seat Andorra Hoquei Club, Gerard Cerqueda, va liderar la victòria. El jove jugador andorrà va marcar cinc gols –l’últim d’ells força espectacular amb un bon moviment de canell. El golejador de la sub-17 apunta a debutar enguany amb el primer equip que dirigirà Wiffy Balart i això que a Torres Vedras (Portugal) no va arribar en el seu millor moment amb una lesió al turmell després de patir un accident de moto. A la primera part, la sub-17 es va avançar amb un gol de Gerard Cerqueda, però Israel va capgirar el marcador amb gols d’Elgressy i Amir Abu. Pol Bertrán va igualar a 2, però Sherman va tornar a fer avançar els israelians. Els de Nil Castellví van despertar i van marxar al descans amb un 3 a 5 a favor amb dos gols més de Gerard Cerqueda i un més de Pol Bertrán.
A la represa, domini total dels de Nil Castellví que es van arribar a situar amb un 3 a 8 amb dos gols de Gerard Cerqueda i Matías Chillón. Elgressy va maquillar el marcador final i Pol Bertrán va sentenciar. Avui a les 10 hores els de Nil Castellví s’enfronten a Anglaterra.