Cop de líder i de vigent campió

V. D.
Només faltaven tres minuts per acabar el partit i el menut extrem canari del Vall Banc FC Santa Coloma, com en d’altres partits anteriors, va ser decisiu gràcies a un bonic gol. Els de Richard Imbernón, líders de la Lliga Multisegur Assegurances i vigent campions, s’allunyen de  quatre punts de la gran sorpresa d’aquest curs, l’UE Engordany. Els colomencs, aliats amb la fortuna com un equip campió, van saber neutralitzar les oportunitats de l’equip dirigit per Filipe Busto i van assolir un triomf quasi vital. A quatre partits per finalitzar el play-off pel títol, fan un pas de gegant i diumenge els toca el conegut com el clàssic contra el Tic Tapa UE Sant Julià. Un partit que pren forma de transcendent, i més que més quan els lauredians, que es jugaran les seves opcions d’entrar a competició europea en la final de la Copa Constitució, van perdre per 2 a 3 contra l’FC Lusitans,  que s’aferra al somni d’acabar en tercera posició.
En el partit entre el Tic Tapa UE Sant Julià i l’FC Lusitans, els de Jesús Barón van demostrar que aquest inici de play-off no els està anant gens bé. Els d’Emiliano González es van avançar al minut 27 amb un espectacular gol del francès Ramael, després de superar Nico Ratti amb un bon xut. Al cap de tres minuts, va arribar l’empat lauredià i va ser amb un penal sobre Joel Méndez de Rui Felipe que va transformar el mateix Méndez. Abans d’arribar al descans, Enric Pi va completar la remuntada laurediana amb una rematada  de primeres a centrada de Vasile. L’alegria dels de Barón va durar ben poc, ja que Abdoulaye Méïté, el central de  la Costa d’Ivori, va empatar amb un gol de rebot i gairebé sense voler. El gol de la victòria no va arribar fins a l’últim minut i va ser amb un nou gol del francès Ramael. L’FC Lusitans se situa a cinc punts del Tic Tapa UE Sant Julià, però és a tretze punts del segon, l’UE Engordany.
Per la seva banda, el Constructora Nóbrega FC Encamp juga amb foc després de veure com li remuntava un 2 a 0 l’Inter Club Escaldes. La victòria del Penya Encarnada per 0 a 1 contra l’UE Santa Coloma situa el cuer a només dos punts dels encampadans. En el partit a Prada de Moles es va estrenar a la banqueta Carlos Sánchez, més conegut com el maño. L’FC Encamp es va avançar amb gols de Briñez i Andreu Matos, però els d’Álex Somoza van capgirar el marcador amb dos gols de Peralta i un d’Albert Virgili. El Penya Encarnada va superar per 0 a 1 l’UE Santa Coloma amb un gol de Vergara.