Crònica d’una mort anunciada

Aquesta és la crònica d’una mort anunciada. Al CE Jenlai només li quedava una oportunitat per continuar viu a la Lliga UNIDA i com a club després de no presentar-se amb els jugadors que calen per jugar un partit i ahir en el partit de la setena jornada de la segona divisió contra l’M-Perruquers Atlètic Escaldes es va presentar al terreny de joc del Centre de Tecnificació d’Ordino amb només vuit jugadors. La normativa indica que amb menys de set jugadors ja no es pot jugar. Al descans i amb un 0 a 12 al marcador a favor del club escaldenc dirigit per Raúl Cañete, el CE Jenlai perdia un jugador que ja no sortia al camp i deixava al seu equip amb set jugadors. El partit i la golejada de l’Atlètic Escaldes va seguir amb Josep Fusté de porter. Amb el 0  a 25 i a tres minuts del final, el jugador del CE Jenlai Patricio Henrique Borges decideix abandonar el terreny de joc fart de tot, li ensenyen groga per abandonar el camp sense permís i l’àrbitre Brian Pubill decideix donar per acabat el partit ja que amb menys de set jugadors no està permès jugar. L’Atlètic Escaldes no es creu el que està veient i, fins i tot, abans d’aquesta marxa tant estranya de Patricio Henrique Borges, l’Atlètic Escaldes amb 0 a 25 favor ja havia decidit perdre temps, no fer més sang del rival i que el partit acabés així. De fet, en aquell moment estava estés a la gespa artificial d’Ordino, l’extrem de l’Atlètic Escaldes, Manuel Veiga, Riera.
Per la desaparició del CE Jenlai, la Federació Andorrana de Futbol treurà els tres punts als equips que s’hagin enfrontat contra el CE Jenlai i quedarà una competició amb dos Descansa, és a dir, un total de 10 equips.
Mentrestant, el CE Carroi es va imposar per 1 a 0 al Penya Encarnada, en el partit més interessant de la Lliga UNIDA.

Nova desfeta del campió que també perd en el derbi colomenc

El vigent campió de la Multisegur Assegurances, el Vall Banc Santa Coloma, continua sumant desfetes i ahir va perdre en el derbi colomenc contra l’UE Santa Coloma. Els d’Albert Viladrich es van avançar amb un gol de Salomó i al segon temps va empatar Andreu Ramos. El gol del triomf el va fer Maneiro al 93. El Sant Julià es va imposar per 0 a 1 al Lusitans amb gol de Joel Méndez. L’Inter, líder, va superar per 0 a 2 a l’Encamp amb dos gols de Sergio Moreno. L’Engordany va vèncer per 1 a 0 a l’Ordino.