Codi Miller-McIntyre defensat per Vladimír Brodziansky, al Nou Congost. Foto: M. A. Chazo / FCBQ

De campió a últim

V. D.
De campió de la Lliga Catalana ACB a acabar en última posició. El nou projecte del BC MoraBanc Andorra continua sense guanyar cap equip ACB aquesta pretemporada després de perdre contra el Joventut a Escaldes-Engordany, el Barça a Encamp i el BAXI Manresa i, novament, contra el Joventut a la Lliga Catalana. Els d’Ibon Navarro només han guanyat el fluix Limoges. Ahir van perdre en la lluita pel tercer i quart lloc de la Lliga Catalana ACB contra el Joventut Badalona per un ajustat 77 a 78 amb una cistella sobre la botzina de Vladimír Brodziansky.
Els d’Ibon Navarro van fer una millor posada en escena i liderats per Drew Crawford van dominar l’electrònic amb el 19 a 14. Els de Carles Durán van haver de picar pedra per entrar dins del partit i al descans van marxar amb un 34 a 26 desfavorable. Crawford continuava marcant diferències i només faltava l’aparició de Clevin Hannah que, de moment, no ha aconseguit el seu millor nivell. Al tercer quart i a l’últim, el Joventut va despertar en atac amb un Joel Parra inspirat i un Guillem Vives també en estat de gràcia. El partit anava directe a un final trepidant. L’aparició de Hannah, amb dos triples, va ser clau. Una entrada de Codi Miller-McIntyre va deixar el 77 a 76 a 1”9 pel final, però Vladimír Brodziansky, defensat per Crawford, va anotar la cistella decisiva. El proper partit, dissabte, contra el Pau Orthez.