De la Rosa, satisfet de la feina de l’equip contra Catalunya

M. F.

Lectura positiva malgrat la derrota ahir en el primer amistós de la selecció davant Catalunya. I és que el seleccionador, Xavi de la Rosa, va posar en relleu que l’equip havia jugat bé i que determinats aspectes tàctics havien funcionat de manera positiva.

A més a més, va destacar la il·lusió que havien mostrat els jugadors a la pista. A banda, De la Rosa recordava que el resultat no era important, sinó acabar de treballar aspectes que siguin útils de cara al Preeuropeu que la selecció juga a finals d’aquest mes a casa.
Catalunya va mostrar un gran potencial i es va imposar per 2 a 4, però el combinat nacional va plantar cara. L’encarregat de fer pujar el primer gol al marcador de Catalunya va ser Cortés al minut 8, però tot just un minut després va ser Jona qui va aconseguir igualar el matx. Catalunya pressionava però Andorra defensava i no va ser fins al minut 17 quan va arribar un nou gol, en aquesta ocasió de Tolrà, que feia l’1 a 2 amb què s’havia d’arribar a la mitja part.
En la segona, Andorra va sortir amb força i al minut 22 Jona va fer l’empat. Els de Xavi de la Rosa pressionaven però no aconseguien fer el gol que els avancés al marcador. I quan ja quedaven només dos minuts per al final, Catalunya es va avançar gràcies a un gol de Dani Salgado i, a la fi, Jordi Campoy feia el 2-4 definitiu quan Andorra jugava amb porter jugador i la porteria era buida.
Andorra es torna avui a veure les cares amb Catalunya en un nou enfrontament amistós que es jugarà al mateix lloc, el Prat Gran d’Escaldes-Engordany, i a la mateixa hora, les vuit del vespre. L’objectiu, continuar treballant per aconseguir arribar al Preeuropeu amb el màxim nivell.