De Ridder, al lloc més alt del podi.
Marc Font, domini a les ICE Gladiators.

De Ridder repeteix triomf i Marc Font fa doblet a les GSeries 2

V. D. / Fotos: Fotoesport
Guillaume de Ridder en quatre rodes i Marc Font en dues van ser els grans protagonistes en la segona jornada de les Crèdit Andorrà GSeries que es van disputar dissabte al vespre al Circuit Andorra-Pas de la Casa.
El pilot belga va tornar a ser el més ràpid a les GSeries E, la categoria reina dels vehicles 100% elèctrics. Aquesta vegada li va discutir el triomf Viktor Vranckx, però el campió del FIA RX2e Rallycross Championship es va mostrar molt fiable. En aquesta categoria va competir el pilot suec Nils Andersson, tercer classificat del curs del FIA RX2e. A la Clio ICE Trophy (2 Rodes Motrius) van dominar els pilots francesos. En el primer míting va guanyar David Bouhet i en el segon, Lucas Darmezain. En Side by Side, Maxime Emery va ser el protagonista entre els buguis.
A les ICE Gladiators, motociclisme sobre gel, Marc Font va assolir un doble triomf i el pilot resident Tito Rabat, excampió del món de Moto2, va ser un rival força dur de batre. Dissabte, tercera jornada.