La U18 va debutar amb derrota clara. Foto: FIBAEUROPE.COM

Derrota en l’estrena de la selecció U18 contra Xipre

V. D.
Inici del Campionat d’Europa U18 femení amb derrota. El combinat dirigit per Cristina Andrés va caure derrotada de manera folgada per 95 a 34 contra Xipre. Les andorranes, amb un combinat molt jove i amb poca experiència, va rebre ja des dels primers 10 minuts un parcial de 27 a 13. El domini xipriota va ser total, amb una jugadora líder a la pista: Sofia Sttylianidi. Al segon quart, el parcial va ser més contundent, amb un 29 a 6 per deixar el 56 a 19 al descans al pavelló Joan Alay.
Les noies dirigides per Cristina Andrés van millorar en defensa i al tercer quart van encaixar un 19 a 6 pel 75 a 25. Amb el partit ja sentenciat, les de Dorina Ioannidou van sentenciar amb un parcial definitiu de 20 a 9. Per part xipriota va destacar Sofia Sttylianidi, amb 13 punts, 8 rebots i 24 de valoració, però també va aportar Panagiota Kyriakou amb 14 punts i 6 rebots. Per part andorrana, la millor va ser Ada Domene Moraleda i Alexia Rodríguez, les dues amb 9 punts. Avui, partit contra Moldàvia, que va perdre per 37 a 90 contra Malta.