Derrota per la mínima contra el Marfil Santa Coloma

L’FC Andorra va registrar una derrota en el primer amistós de la pretemporada. Al davant tenia un rival de la divisió d’honor, el Marfil Santa Coloma, contra el qual va perdre per 3 a 2.

L’enfrontament permetia a ambdós conjunts d’iniciar el programa d’amistosos que tenen establert per aquest estiu. El partit, jugat a Santa Coloma de Gramenet, va estar dominat en els primers minuts pels locals, que van crear les primeres ocasions per desequilibrar el marcador. La superioritat es va materialitzar amb el gol de Salgado, qui així avançava els catalans. Un penal comès sobre Rafa Muñoz va permetre a Rafa Marques fer-ne el segon, resultat amb què es va anar al descans, tot i que l’FC Andorra va tenir alguna ocasió per retallar diferències.
En el primer tram de la segona part, Julio va fer el tercer per als locals, fet que va permetre que el matx s’obrís i es produïssin nombroses ocasions en totes dues porteries. Cabinho i Jorge van aconseguir les dianes visitants, però no es va poder empatar davant un rival d’entitat.
El segon partit amistós de la pretemporada també serà davant un equip de la divisió d’honor: el proper 29 d’agost al poliesportiu d’Andorra, contra l’FC Barcelona. L’enfrontament vindrà precedit per la presentació oficial de la plantilla davant l’afició. Igualment, l’ocasió servirà perquè els seguidors puguin veure les noves incorporacions per a la pròxima temporada.