Dos cops de cap de Sirvan capgiren el marcador i donen el triomf a l’Escale

Aprofitant que el cap de setmana no hi havia partits de la Lliga Nacional, es va disputar un dels enfrontaments que s’havia ajornat. Es va jugar el de la setena jornada entre el Construccions La Posa FC Lusitans i l’Escale UE Santa Coloma, amb victòria per als colomencs per 1 a 2 amb remuntada inclosa, que a més van jugar més de 50 minuts amb un jugador menys.

La primera part va ser força moguda només de començar l’enfrontament, ja que Pedro va inaugurar el marcador en el minut 3, en enviar l’esfèrica al fons de la porteria colomenca amb un cop de cap. L’empat no va tardar a arribar. Al 12, centrada de córner al segon pal, Boris toca de cap al centre de l’àrea petita i allí Sirvan, tot sol, remata també amb el cap per marcar.
El gol va fer que l’Escale agafés ales i va anar a buscar el segon que els donés avantatge, cosa que van provar de fora l’àrea mitjançant Aloy i Bernat. Al m. 24 hi va haver unes mans molt clares de Francklin dins l’àrea, que van comportar un penal. Boris el va errar ja que Andrés va encertar la direcció de la pilota. Tot i desaprofitar aquesta magnífica ocasió, el conjunt colomenc no es va ensorrar. Després d’una gran jugada en solitari de Rubio, que va superar fins a tres rivals i va ser objecte de falta en arribar a la frontal, ell mateix va fer el llançament, però Andrés no va tenir problemes per rebutjar.
El Lusitans, que es veia superat, també va tenir la seva ocasió. Luis trenca el fora de joc per banda i assisteix Pedro, que llançant-se a terra no arriba per pèls a la pilota, cosa que hauria significat el gol en no trobar oposició. Les coses es van complicar per a l’Escale al 38, ja que es va quedar amb un jugador menys sobre el camp perquè Víctor Rodríguez va veure la segona targeta groga.
Tot i haver d’afrontar tota la segona part amb 10, els colomencs van aconseguir capgirar el resultat, una altra vegada amb un cop de cap de Sirvan. Centrada per l’esquerra i el migcampista remata quasi sense voler, cosa que gairebé significa el gol, però Andrés treu la pilota quan està a punt d’introduir-se a la porteria. El rebuig el recull Boris, que centra, i Sirvan, al primer pal, remata per marcar.
Amb el marcador en contra, el Lusitans va voler fer la igualada aprofitant el desgast de l’Escale pel fet que tenia un jugador menys. Van insistir en la porteria colomenca, però sense l’encert necessari. Fabio, en una internada des de la banda, es va quedar sol davant el porter, que es va lluir posant una mà que desfeia l’oportunitat. Per l’altra banda, Rubio va fer xut des de fora l’àrea que va tocar un defensa, i la trajectòria de la pilota es va desviar i va marxar fregant el travesser.
Als darrers 5 minuts el Lusitans, i Luis concretament, van tenir molt a prop la possibilitat de fer l’empat. Primer amb una rematada que va enviar al lateral de la porteria. Després, en jugada personal, va superar dues defenses i rematant des de la frontal es va trobar amb l’estirada de Ribas, que va rebutjar la pilota. En la continuació de la jugada, passada a Luis, que es queda davant el porter, però en una posició forçada intenta superar-lo per alt i la pilota marxa a córner. La darrera ocasió va ser per als colomencs, en un contraatac de Luis, que va assistir Ramírez a porteria buida, però Ricardo es va posar pel mig i va desfer el perill.
Pel tècnic de l’Escale, Lluís Miquel Aloy, aquests “tres punts són vitals” perquè han superat un rival directe i va acabar satisfet per l’actitud dels seus jugadors quan eren deu sobre el terreny de joc: “L’equip ha plantat cara.”