Pol Herreros, Duna Viñals i Kevin Poulet, al Campionat d’Europa sub-18 a Jerusalem.

Duna Viñals cau a la vuitena tanca a l’Europeu sub-18

V. D. / Foto: Twitter FAA
La sort no va acompanyar la prometedora atleta de la Federació Andorrana d’Atletisme (FAA). Duna Viñals, en el seu primer any sub-18, va caure a la vuitena tanca a la prova dels 400 metres tanques del Campionat d’Europa sub-18 que s’està disputant aquests dies a Jerusalem. “Ella està bé. No té cap lesió. Són coses que passen”, va assegurar el seu entrenador, Kevin Poulet. A més a més, l’ens també va escriure un missatge de suport a les xarxes socials. “Molts ànims! Això forma part de la competició i en res eclipsa la gran temporada que està fent”.
Duna Viñals va competir a la seva sèrie (3 de 4) on es va imposar la finlandesa Mila Heikkonen amb un temps d’1’00”60. També es va classificar la segona classificada l’eslovaca Rebecca Slezáková amb 1’00”83. La tercera va ser l’hongaresa Angéla Ecseri i la francesa Méta Tumba.
Pol Herreros va ser l’altre representant en aquest Campionat d’Europa sub-18 i en la competició de dilluns en els 110 metres tanques va acabar en 38è lloc.
Per la seva banda, en el Campionat de Catalunya sub-20 van fer millor marca personal: Sol Davila, Harry Gras i Cris Martins.