El BP Andorra encaixa una maneta en tan sols set minuts

J.J.B

Primera derrota del BP Andorra des de principis d’any. Ahir va caure a la pista del Burela per un contundent 5 a 0, en el matx que es va haver de suspendre en la 16a jornada a causa del temporal de neu. Tot i el que diu el marcador, en el partit els locals no van ser superiors.

Els pals van tornar a ser el malefici dels andorrans, ja que Marc Fernández, Moisés i Paulinho en dues ocasions van fer picar la pilota a la fusta. L’enfrontament va ser igualat, amb ocasions per a totes dues parts, però unes vegades l’encert dels porters i d’altres la manca de punteria dels rematadors van fer que s’arribés al tram final sense gols.
Fins que va arribar el minut 33, i aquí es va començar a perdre el partit. Dani Martín inaugurava el marcador i tot seguit el mateix jugador feia el segon. Javi Rodríguez, al m. 37, va materialitzar el tercer amb el BP jugant amb porter jugador. Juanma, al m. 38, feia el quart i Revilla, de doble penal, tancava el marcador a l’últim minut. “Hem fet un bon partit fins al primer gol, la llàstima és que no hem estat capaços de marcar”, va indicar  el tècnic del BP, Xavi de la Rosa.