El BP Andorra suma una victòria i trenca la ratxa d’empats

En les tres jornades anteriors el BP Andorra havia sumat empats i per fi va aconseguir un triomf, en aquest cas a la pista del Escorial, a qui va guanyar per 3 a 4. Això sí, amb massa patiments, com en partits anteriors.

En la primera part el clar dominador va ser el conjunt de Xavi de la Rosa, que es va imposar a un rival també necessitat de punts. D’aquesta manera, van arribar els gols de Jonathan i Cabinho, resultat amb què es va anar al descans. En el segon temps Dantas va fer el tercer i els madrilenys, amb el porter jugador, van posar en problemes el BP Andorra, que patia en defensa, i més amb les dianes de Chus i Orol. A punt d’arribar al darrer minut, Gordillo va fer el quart i a pocs segons per al final Aranda va tancar el marcador. Els andorrans continuen en l’11a posició i s’han distanciat de les darreres places, amb 15 punts.