El BP apallissa el Centelles i espera l’FC Barcelona en la següent ronda

L’AE Centelles va escollir un mal dia per fer la presentació oficial a l’afició de tots els equips de l’entitat després del matx de la primera ronda de la Copa del Rei. O potser era un bon escenari, perquè davant seu tenien tot un equip de Divisió de Plata, i dels que lluita per ascendir.

Sigui com sigui, es va demostrar que a la pista hi havia dos conjunts de diferents categories. Així, la superioritat evident del BP Andorra va servir per golejar i superar l’eliminatòria (1-10). En la següent ronda es trobarà l’FC Barcelona, el líder de la Divisió d’Honor.

Xavi de la Rosa va fer un plantejament de pressió en tota la pista que va asfixiar els osonencs, no va permetre una còmoda sortida de la pilota i en va impedir la creació. Així es van anar succeint els gols. Marc Fernàndez va inaugurar el marcador, i Cabinho i Nacho Llamas, per partida doble, posaven el 0-5. Espada va fer a continuació el gol de l’honor del Centelles i, abans d’anar al descans, van tornar a marcar Cabinho i Nacho Llamas, mentre que Gonchi feia el vuitè gol.

En la segona part, amb el partit ja decidit, es va repetir un guió semblant al que s’havia pogut veure en els vint minuts inicials. Els jugadors que acostumen a tenir menys minuts en la lliga van continuar tenint la seva oportunitat d’entrar més en joc i d’aprofitar-la. Un exemple és Aitor, que va jugar el matx de forma completa. En aquesta part, tot i repetir-se el domini, no es va tornar a materialitzar la mateixa eficàcia que s’havia vist fins llavors. Paulinho i Carlinhos van ser els golejadors que van posar les dues xifres al marcador andorrà.

El proper rival serà un conjunt de la màxima entitat, com és l’FC Barcelona. El partit es disputarà el 22 de desembre al poliesportiu d’Andorra en la que serà la tercera ocasió aquesta temporada en què els blaugranes visitaran el Principat per enfrontar-se als andorrans. Fins ara l’FC Barcelona ha guanyat els dos partits jugats. El primer va ser un amistós i el segon va ser en les semifinals de la Copa Catalunya, quan es van imposar per un clar 2 a 7.