El BP aprofita el joc obert del cuer per golejar en un matx dominat d’inici a fi

El BP Andorra va golejar ahir l’Extremadura Cáceres 2016, que va sortir a pressionar en lloc d’optar per un plantejament més conservador, com preveia el tècnic andorrà, Xavi de la Rosa. El BP va aprofitar els espais que va deixar l’equip extremeny per fer el seu joc, en un matx que va acabar amb un clar 0 a 6.

Els andorrans, que van dominar el partit d’inici a fi, van obrir aviat el marcador, amb un gol al minut 5 d’Aramburu, que s’acabaria convertint en el gran golejador del matx amb un total de tres dianes. Cabinho va fer el 0 a 2 al minut 13 i, gairebé sense que l’equip local tingués temps de pair-lo, Aramburu va marcar el tercer.
El golejador de la jornada va tornar a veure porteria al minut 24, en una segona meitat en què el Cáceres va gaudir d’alguna oportunitat, si bé va continuar sense oferir massa perill al contraatac. Els locals tampoc van renunciar al joc de pressió durant la represa, i els de Xavi de la Rosa, que van fer una bona circulació de la pilota, van aprofitar-ho per incrementar encara més el seu compte golejador. Ludo va fer pujar el 0-5 al marcador al minut 33, mentre que Paulinho va arrodonir el resultat al 37.
El BP Andorra, que venia de perdre contra un Pozo Murcia que va jugar tancat al darrere, se situa en cinquè lloc, amb 29 punts, i retalla posicions respecte a les tres formacions que té per sobre en la taula classificatòria. Entre el grup capdavanter, tan sols el Ríos Renovables Ribera Navarra, que manté el liderat amb 37 punts, va guanyar el seu partit. El Puertollano i el Gáldar Gran Canaria el segueixen amb 33 punts i l’UPV Maristas Valencia és quart amb 30, a un sol punt dels andorrans.
D’aquesta manera, els tres enfrontaments que queden per acabar la primera volta seran essencials per al BP, que aquesta setmana jugarà contra el Lanzarote, situat en la setena posició, i posteriorment afrontarà els partits contra l’Ibiza i el Zamora, que ocupa el vuitè lloc.