El BP domina però veu com el Talavera el remunta i li trenca la ratxa de triomfs

Jugar a la pista del líder mai no és fàcil, i menys si el pavelló presenta un ambient hostil envers el visitant. Però el BP Andorra va demostrar un partit més que passa pel moment més dolç de la temporada. Va dominar, però va pagar la manca d’encert, que va acabar provocant una derrota davant el Talavera (2-1).

El plantejament de l’entrenador, Xavi de la Rosa, va ser valent. Sabia que no es podia especular davant un conjunt com el manxec i va anar a buscar el partit. Tots dos equips van tenir diferents oportunitats per fer moure el marcador, però aquest moviment no es va produir fins al darrer minut, amb un gol de Paulinho, que continua demostrant jornada rere jornada el perquè del seu fitxatge. S’estava a punt d’arribar al descans i amb l’electrònic a zero el BP podria haver ampliat l’avantatge, però el doble penal llançat per Nacho Llamas es va estavellar al pal.
En la segona part els andorrans van poder matar el matx, ja que arribaven sovint a la porteria rival, que estava ocupada per Nacho, exjugador precisament del BP, que es va lluir. Va aturar totes les rematades que anaven entre els tres pals. Amb l’assegurança que tenia al darrere, aquest fet el va aprofitar el Talavera per capgirar el resultat. Primer amb un gol de Chin al minut 24 i, al m. 32, va arribar el segon obra de Chispa. Malgrat els intents, el BP no va poder empatar.
Tot i la derrota, el conjunt de Xavi de la Rosa manté la quarta plaça de la classificació i continua en llocs de play-off d’ascens, ja que el Colegios Arenas Gáldar va caure a la pista del Gijón (5-3). Els canaris i el Lleó es troben a 1 punt del BP, que en suma 40 i que solament depèn d’ell mateix en les tres jornades que queden per concloure la fase regular.