El BP escala a la sisena plaça després de sumar a Jaén el quart triomf seguit

El BP Andorra està protagonitzant una remuntada espectacular a la Divisió de Plata. Ha sumat quatre victòries consecutives i s’ha col·locat en la sisena posició. El darrer triomf ha estat a la pista del Jaén, on va vèncer per 3 a 7.

La intenció amb què els andorrans anaven al xoc era repetir un matx semblant al que van fer a Melilla, avançant-se ràpid al marcador i portant el ritme del partit a còpia de toc. I així va ser. No s’havia arribat al minut dos de partit i ja tenien el resultat a favor amb un gol d’Aramburu. El BP dominava i no deixava que el rival reaccionés. A poc per arribar al descans, Cabinho va fer el segon, però els andalusos encara van ser capaços de retallar diferències mitjançant Paco Gómez.

El pivot del Jaén va fer l’empat als tres minuts de la represa i la reacció local no es va produir perquè Paulinho va començar a convertir-se en protagonista tot seguit amb dos gols amb pocs segons de diferència. Carlinhos, ja del tot recuperat de la seva lesió, ampliava diferències. El matx semblava sentenciat. Marc Fernández feia pujar el tercer dels locals amb una diana en pròpia porta, però es va rescabalar amb un altre gol, aquesta vegada a l’àrea contrària, demostrant que continua en ratxa. Paulinho, a dos minuts per al final, tancava el resultat.

Amb aquesta nova victòria, el BP compleix un dels objectius que s’havia imposat per a aquesta jornada, que era consolidar-se en posicions de play-off d’ascens a Divisió d’Honor. Ha pujat fins a la sisena plaça amb 17 punts, dotze dels quals els ha sumat en els últims quatre enfrontaments. La cinquena victòria consecutiva tindrà l’ocasió de materialitzar-la demà mateix, quan rebi l’FC Barcelona B al poliesportiu d’Andorra.