El BP planta cara a la pista del líder però cedeix davant la superioritat del Gáldar

Redacció

L’equip de Xavi de la Rosa no pot confirmar la seva millora al Juan Beltrán de Gran Canaria, on, tot i plantar cara al líder invicte de la Lliga, acaba cedint per 4 a 2 davant la superioritat del Gáldar.

I és que el BP Andorra va sorprendre els canaris amb la seva pressió al principi del matx, i no va trigar gens ni mica a obrir el marcador. Cabinho va avançar els andorrans al minut 3 de joc, tot i que els canaris van reaccionar amb rapidesa i el tècnic Suso Méndez va ordenar als seus homes que pressionessin la sortida de la pilota dels andorrans.
En plena allau ofensiva canària, Adrian igualava el partit al minut 7 de joc i obligava De la Rosa a demanar temps mort per mirar de reorganitzar l’equip, que tenia moltes dificultats per fer circular la pilota. Tot i el domini del Gáldar, Paulinho tornava a avançar el BP al minut 10, després d’aprofitar-se d’un rebot, en una jugada afortunada.
A partir de llavors, els canaris es van abocar a la porteria de Marimon, i Adrian, Minhoca i Augusto van disposar de bones oportunitats per tornar a igualar. Però el BP es defensava bé i jugava pilotes en llarg per allunyar el perill, tot buscant el contraatac malgrat jugar amb un home menys després que Moisés va veure dues targetes quasi seguides.
Tot i el domini, els canaris no van poder aprofitar la superioritat gràcies a un esplèndid Marimon, amb tres aturades de mèrit, i a una errada de Minhoca, que va fallar incomprensiblement a porta buida. Malgrat tot, a vint segons del descans i quan el BP recuperava el cinquè home, Glauber tornava  a empatar amb un xut llunyà.
El segon temps va començar amb la mateixa intensitat que la primera part, si bé els homes de De la Rosa, cansats per l’esforç, no pressionaven tan a dalt. El partit estava obert, tot i que el Gáldar, gràcies a Adrian i Minhoca, fregava el gol, i només Paulinho feia jugar els andorrans.
Finalment, al 27, Minhoca va trencar la igualada i va avançar els canaris a l’electrònic, tot i que els homes de Méndez continuaven perdonant i no acabaven de sentenciar l’enfrontament.
El BP Andorra, atacant amb cinc amb Aramburu, va intentar reaccionar timídament, però va ser el canari Néstor qui, a cinc minuts del final, anotava el definitiu 4 a 2 i deixava el partit resolt.