El BP venç el Sícoris i passa a quarts de final

Llevat de les baixes que acumulava en el desplaçament a Lleida, el BP Andorra no va tenir problemes per superar el Sícoris per 3 a 6 en els vuitens de final de la Copa Catalunya. Ara espera rival per als quarts.

L’eliminatòria, a partit únic, es va decidir ben aviat per al conjunt de Xavi de la Rosa, que no va mostrar excessos de confiança tot i que tenia al davant un equip de categoria inferior. Com va passar en el matx de dissabte en el partit de Lliga contra el Lanzarote, en menys de 10 minuts ja manava per 0-3 amb dianes de Cabinho, Carlinhos i Jonathan. Els locals van aconseguir reduir diferències, però abans d’arribar al descans un gol de Sepe i un altre de Carlinhos permetia anar al vestidor 1-5. En la represa el Sícoris va provar de remuntar. Va arribar a posar-se només dos gols per sota, fins que Cabinho va fer el sisè i va decidir l’enfrontament per als andorrans.