El campió de Segona elimina del Canut al campió de Primera

Víctor Duaso

El campió de la Segona divisió de futbol sala, l'Atlètic Escaldes, va eliminar dels quarts de final del Canut al campió de la Lliga Viatges Pantours, el Sideco FC Encamp. L'equip dirigit per l'entrenador-jugador andorrano-brasiler, Cabinho, i amb molts jugadors de l'FC Encamp del curs passat es va imposar per 4 a 8 a l'equip liderat des de la banqueta per Lluís Cruz. El primer en avançar-se va ser el club escaldenc amb un gol de Marçal Raventós després d'un contracop liderat per Marc Eduard i finalitzat per Marçal després d'una assitència de Cabinho que continua marcant diferències. Set minuts després, és a dir, al minut 10 va empatar l'andalús Paquito Peña que va superar el porter Marcio amb un xut de falta directe. El Sideco FC Encamp va certificar la remuntada amb gol de Mimoun que va recollir un refús d'una pilota morta dins l'àrea petita i el 3 a 1 el va marcar el mediàtic Javier Saviola de doble penal. En aquest minut va ser expulsat Marçal Raventós per doble groga. Abans del descans, Eric Brito va marcar el 3 a 2 i va fer bona l'expulsió per doble groga d'Óscar San Segundo. A la represa, domini aclaparador de l'Atlètic Escaldes amb un Cabinho estel·lar jugant de pivot. Ell mateix va empatar el partit amb un xut sec. Tot seguit va marcar Eric Brito després d'una assitència de Cabinho jugant de pivot en el seu propi camp. Amb el 3 a 4 va arribar el moment per el veterà Nacho Llamas que va marcar el 3 a 5 després d'una nova assistència de Cabinho i el 3 a 6 de falta directe. El partit va quedar vist per sentència amb un gol de Marc Eduard a porteria buida mentre el Sideco FC Encamp estava amb porter-jugador i el 3 a 8 el va fer Nacho Llamas de doble penal. A les acaballes del partit i sense Cabinho que va ser expulsat en rebre la vermella directe va marcar un nou gol l'andalús Paquito Peña. Els escaldens s'enfrontaran el 16 de maig a les semifinals a l'Immobiliària CISA FS La Massana que es va desfer als quarts de final del Penya Encarnada amb un ajustat 7 a 5. Els de Josep Joan Linares, més conegut com a Lina, van arribar a perdre per 2 a 4, però van remuntar abans del descans. Els golejadors massanencs van ser: Paulo Miguel en pròpia meta, dos de David Pelegrina, dos d'Aitor Pereira i un de Sergio Canicoba i Miquel Da Silva. En l'altre partit de quarts de final d'ahir al vespre, el SAE Sant Julià, que busca revalidar el títol, es va classificar per a les semifinals en imposar-se per 1 a 4 a l'FC Lusitans amb gols d'Hugo Geada, el porter Iván Pereira, Óscar Da Cunha i l'experimentat Òscar Balcells. Els lauredians, dirigits per Joan Foix, s'enfrontaran en les 'semis' al DDS Madriu que dimecres va classificar-se en guanyar per 5 a 2 al Pas de la Casa amb gols de Jordi Llorens, dos de Grego, André Viana i Jony Flores.