‘Hulk’ Artigas celebra el gol de l’1 a 2.

El campió desperta a temps

Víctor Duaso / Foto: Xavi Miró / FAF
Primera ensopegada del vigent campió. L’Inter Club Escaldes, tot i despertar a temps, va empatar ahir 2 a 2 contra l’FC Santa Coloma. Els de Juan Velasco van igualar un 2 a 0 advers, però van acabar cedint els dos primers punts d’aquest inici de temporada.
Els de Dmitri Chéryshev es van avançar ben aviat en el marcador amb un gol de David Virgili al minut 2. L’egarenc va batre el porter i excompany d’equip Adrià Muñoz. Al límit del descans va arribar el 2 a 0 a càrrec de l’extrem gallec, Mario Mourelo.
A la represa, els de Juan Velasco van reaccionar i primer van escurçar diferències en l’electrònic amb un gol de Gerard Hulk Artigas. Després, el tècnic andalús va situar el defensa central romanès, Raúl Feher com a davanter i aquest va empatar el partit amb una rematada de cap. L’ex-FC Andorra va tornar a marcar, però l’àrbitre li va anul·lar el gol i el partit va acabar amb empat a 2 i els dos equips amb els mateixos punts, és a dir, 4.
Qui ja és líder en solitari és l’Atlètic Club Escaldes. Els de Fede Bessone, exentrenador de l’Inter, van guanyar gràcies a un gol de l’incombustible davanter centre Víctor Casadesús. L’ex-FC Andorra va superar amb classe el porter Jesús Coca. Aquesta és la segona derrota consecutiva dels de Jesús Barón i els de Fede Bessone ja acumulen dues victòries consecutives.
En el partit que començava la segona jornada, el Penya Encarnada i la UE Santa Coloma van empatar a 1. Els de Vicente Muñoz van avançar-se amb un gol del madrileny Álex Briega. Els de Boris Antón van estar a punt d’empatar, però Marcelo Gavim va fallar un penal. Al minut 40, els colomencs van aconseguir l’empat amb un gol de Faysal Chouaib.
La UE Sant Julià i l’FC Ordino van tancar ahir la segona jornada. Els d’Albert Gómez se situen a només dos punts de l’Atlètic Club Escaldes, el líder. Els lauredians van derrotar per 1 a 0 els ordinencs gràcies a un gol al minut 85 del migcampista Pedro Santos. El cap de setmana vinent no hi haurà lliga, ja que hi ha aturada per disputar els partits de la Nations League.