Els jugadors d’Adolfo Baines no van poder passar de l’empat davant el Vall Banc Santa Coloma i el títol haurà d’esperar.

El campió haurà d’esperar

Redacció/Foto: Facundo Santana

L’Inter Club Escaldes va desaprofitar ahir el primer match ball per adjudicar-se la Lliga Multisegur Assegurances i acabar amb el domini dels darrers sis anys del Vall Banc FC Santa Coloma després d’empatar a 1 amb el conjunt colomenc, a qui continua avantatjant amb tres punts a la taula quan en falten sis per disputar.
Després d’un inici de tempteig, els colomencs es van anar fent amb el domini del partit. Cisteró va avisar al minut 15 amb un xut de lluny que va desviar Gomes sense problemes i en la jugada posterior Blanco no va arribar per poc a la centrada de Rubio. La doble ocasió va animar el Vall Banc Santa Coloma que va començar a sovintejar els dominis de Gomes. Un xut de Roca blocat sense problema per Casals al minut 29 semblava que despertava els homes d’Adolfo Baines però va ser un miratge. Els colomencs van seguir dominant i Blanco i Rubio, tots dos des de fora l’àrea, van provar de superar un encertat Gomes abans dels descans.
Al segon temps, però, les coses van canviar. Els de Baines, millor posicionats que al primer temps, van fer un pas endavant i tot just al minut quatre de la represa Jordi Roca avançava els escaldencs rematant una centrada de Genís. Al 54 Nájera va tenir l’empat a les seves botes però va creuar massa la pilota davant de Gomes mentre que dos minuts després va ser Genís que va poder sentenciar des de fora l’àrea amb un xut que Casals va poder aturar. Al 66, després d’una bona combinació, Àlex Martínez aconseguia el gol de l’empat que feia justícia als mèrits d’uns i altres. Ja a les acaballes, Rubio i Cisteró, aquest de falta directa, van poder avançar els colomencs, que també haguessin pogut perdre si el cop de cap d’Oliveira en temps afegit no hagués anat fora.
En l’altre partit d’ahir, en el duel directe per la tercera plaça disputat a la Borda Mateu, la UE Engordany va superar la UE Sant Julià per 1-2 i el va avançar també a la taula avantatjant-lo en dos punts. Daniel Sánchez va avançar els lauredians al minut 19 tot i que abans dels descans, al minut 40 i ja al temps afegit, Agüero va empatar el matx i Luigi San Nicolás va avançar els escaldencs.