El campió no arrenca

V. D.
El vigent campió continua sense carburar. El Vall Banc FC Santa Coloma va empatar 0 a 0 contra l’UE Engordany i se situa a quatre punts del primer classificat, l’Inter Club Escaldes. Els colomencs, dirigits per Marc Rodríguez, continuen barallats amb el gol en un partit molt igualat sense dominador clar i sense massa oportunitats de gol. Això sí, el lateral colomenc Aleix Cisteró va deixar amb 10 jugadors al seu equip en rebre dues grogues al minut 58, però després els escaldencs també es quedaven en inferioritat a tres minuts del final per una doble groga a Christopher Pousa. L’UE Engordany, amb un partit menys per ajornat l’anterior partit per un casament a Tenerife, té només tres punts.
L’UE Sant Julià va aprofitar una oportunitat d’or per continuar líder en solitari en empatar 1 a 1 contra l’UE Santa Coloma. Els de Jesús Barón es van avançar amb un gol d’Enric Pi al minut 4, però els d’Albert Viladrich van reaccionar i al minut 57 van empatar amb un gol del davanter peruà Luis Pajares. Aquesta ensopegada l’ha aprofitat l’Inter Club Escaldes que torna al lideratge en superar per 2 a 1 al FC Lusitans. Els d’Adolfo Baines van haver de remuntar després que Alexandre Correia Alfaiate marqués de penal al minut 27. L’exdavanter del FC Lusitans, Carlos Gomes, va empatar el partit al segon temps, i Genís Soldevila va completar la remuntada a 12 minuts del final.  Per la seva banda, el FC Ordino va superar per 3 a 1 al FC Encamp amb dos gols de Lluís Martins i un de Gabri Gómez.