El Candelaria decideix amb un domini absolut a la 2a part

Partit amb dues parts ben diferenciades. Mentre que en la primera el Blanes va dominar i podria haver anat al descans amb avantatge, en la segona el Candelaria va ser millor i es va endur  matx per convertir-se en el primer classificat per a semifinals (0-2).

Era el matx que obria la competició i els dos conjunts van sortir a veure-les venir. Però poc va durar aquesta situació, perquè el Blanes va agafar la veu cantant del partit. Va aconseguir el domini i així va crear les primeres ocasions, tot i que a les dues bandes no es va crear gaires ocasions. Els porters tenien ben poca feina. I quan la van tenir, van estar ben col·locats. Selva, sempre incisiu, va ser el primer a rematar amb cert perill. La millor ocasió de tota la primera part va estar a l’estic d’Àlex Ridaura. Va recollir un llançament de Selva que va espetegar a la tanca, i la seva rematada es va trobar amb el pal.

El conjunt de les Açores mantenia un joc més de control, amb atacs lents. Sergio Silva va ser l’únic a intentar sorprendre Fernández, el porter català. Això sí, a 30 segons per arribar al descans el mateix jugador portuguès no va encertar a materialitzar un dels pocs contraatacs que va tenir el seu equip. I la darrera de totes va ser per a Selva, que desequilibrant-se i caient dins l’àrea va rematar, amb Ferreira aturant sobre la botzina.

Tot va ser diferent en la represa. El Candelaria va sortir a buscar el partit i en successives vegades es va acostar a la porteria catalana. En primera instància mitjançant una jugada personal de Sergio Silva, que va rodejar la porteria, assistint cap enrere, on Jorge Silva estava amb l’estic esperant, però la rematada la va aturar de forma espectacular Fernández. Resende i Jorge Silva també va estar a prop d’inaugurar el marcador, però el que ho va acabar aconseguint va ser Sergio Silva al 39, amb un llançament creuat.

Al Blanes no li quedava cap altra opció que tirar cap endavant. I els portuguesos esperaven sentenciar al contraatac, esperant que el rival deixés forats en defensa. Un penal sobre Selva permetia a Armengol tenir l’opció de fer l’empat, però Ferreira, amb els peus i sobre la línia de gol, va aturar. Ferrerira va tornar estar esplèndid en una falta directa de Selva, rebutjant la pilota. Selva, a tres minuts per al final, va enviar la bola al travesser. I, com que els catalans no van aprofitar aquestes ocasions franques de gol, el Candelaria va sentenciar, jugant amb un jugador menys, ja que Sergio Silva havia vist la targeta blava. Montivero va aprofitar una contra per fer el segon i decidir la classificació del seu equip.