El CAVA acaba 17è a la Copa d’Europa de clubs

El Club d’Atletisme Valls d’Andorra (CAVA) va classificar-se en la penúltima posició en la Copa d’Europa de cros, que es va celebrar a Bilbao, amb un recorregut de 10.030 metres.

La cursa va transcórrer en un circuit enfangat, cosa que va complicar la prova als participants. El més destacat de l’entitat del Principat va ser Marcos Sanza, que es va mantenir en un segon grup i va completar el traçat amb un temps de 34.57 minuts. Manuel Fernades Pita, que prenia part en una cursa per primer cop des de l’obtenció de la nacionalitat andorrana, va acabar 77è amb 37.03. Jordi Royo va ser 88è amb 38.55, i Mateu López, 92è amb 42.49. Els qui no van poder ser a la cita van ser Toni Bernadó per assumptes laborals i Jordi Magdaleno per lesió.
El guanyador va ser Alemayehu Bezabeh, del Bikila espanyol, que va fer un crono de 32.19 i va travessar la línia d’arribada agafat de la mà del seu company d’equip Ayad Lamdassem, que va acabar un segon més tard segons el cronòmetre. El tercer lloc el va ocupar Gabrielle de Nard (32.28). El Bikila es va proclamar campió amb un total de 40 punts, seguit del GA Fiamme Gialle amb 46 i del Grupo Desportivo Conforlimpa amb 60. El CAVA va ser 17è amb 303 i per darrere només hi va quedar el CA Belvaux amb 311.