Diari digital d'Andorra Bondia
Si el Comitè d'Apel·lació no ho evita l'FC Encamp continuarà un any més a la Lliga Grup Becier
Si el Comitè d'Apel·lació no ho evita l'FC Encamp continuarà un any més a la Lliga Grup Becier

El CE Carroi no apel·la al Comitè d'Apel·lació i l'FC Encamp seguirà a la Lliga Grup Becier


Escrit per: 
Víctor Duaso

ÚLTIMA HORA

 

COMUNICAT DEL CE CARROI AL FACEBOOK DEL CLUB:

Un error des de la direcció esportiva del club, fa que el comitè de competició hagi donat la promoció per guanyada al FC Encamp.

Despres d' estudiar la situació, el club ha decidit que no anira al comitè d'apelació, asumeix l'error i demanar disculpas per la gravetat del fet.

Aixi doncs, es donar per finalitzada la temporada i el nostre equip es mantindra a la lliga biosphere la propera temporada, tornara amb el mateix objectiu que s'ha tingut aquesta, puja a la maxima categoria del futbol andorrà.

 

El somni del CE Carroi d'ascendir a la Lliga Grup Becier sembla que haurà d'esperar. Finalment el CE Carroi no apel·larà al Comitè d'Apel·lació i continuarà un any més a la Lliga Biosphere i l'FC Encamp a la Lliga Grup Becier, per tant, el partit de tornada de la promoció no es disputarà diumenge com estava previst a les 12 del matí a Prada de Moles ja que el Comitè de Competició va donar com a guanyador de l'eliminatòria a l'FC Encamp per alineació indeguda del CE Carroi que renúncia a recòrrer a Apel·lació. Els encampadans van presentar recurs al Comitè de Competició per alineació indeguda de José Maria Ramírez i de César Daniel González ja que l'article 14 apartat A, per els equips amb contracte d'afiliació, del Reglament General de la Federació Andorrana de Futbol expressa: "Participació de futbolistes d'equips amb vincles de filialitat. El vincle entre el club principal i els equips filials comportarà les conseqüències següents, pel que fa l'alineació de futbolistes: Els futbolistes podran alinear-se en qualsevol dels equips que constitueixen la cadena del patrocinador, sempre que hagin complert l'edat requerida en la categoria i que es tracti d'un equip superior al que fossin inscrits. Quan es produeixi la circumstància anterior, el futbolista podrà tornar al seu club d'origen sempre que no hagi intervingut en el superior de cinc partits de la competició de que es tracti, de forma alterna o successiva i sigui quin sigui el temps real que hi hagi jugat. Aquesta norma no serà aplicable a les quatre últimes jornades del campionat, en les quals no podrà alinear-se cap jugador pertanyen a un altre equip de la cadena del patrocinador sinó hi ha disputat amb aquell equip totes les cinc jornades anteriors, o hi ha participat al llarg de la temporada en cinc ocasions". José Maria Ramírez va jugar 10 partits amb el Penya Encarnada -amb el qual el CE Carroi té un contracte d'afiliació- i César Daniel González, 5. Mentrestant, el CE Carroi va decidir presentar al·legacions i es van acollir a l'article 9.B del Reglament General de la Federació Andorrana de Futbol que diu: "Els futbolistes de menys de vint-i-un anys podran alinear-se, indistintament, en qualsevol dels equips que tingui el club de llur categoria, sense cap mena de limitació". Aquest article pertany als jugadors que militen als equips depenents d'igual nom, és a dir, un segon equip i no una afiliació. A més a més, César Daniel González té 21 anys.

Número de vots: 351
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic