El CE Jenlai fa un pas de gegant per al títol

El títol de la Lliga Biosphere comença a decantar-se cap a una banda, i va en direcció al CE Jenlai després de la victòria del primer classificat contra el segon, el CE Carroi. El líder de la Lliga Biosphere es va imposar per 1 a 2 i ja comença a somiar amb el títol i l’ascens a la Lliga Grup Becier. Només els falta dos partits per acabar i si en guanyen un d’aquests dos podran celebrar el títol i l’ascens. Aquests dos matxs que els queden per jugar són contra l’Inter Club Escaldes i contra l’FC Santa Co­loma B.El CE Jenlai es va avançar al minut 30 amb un gol de penal del màxim golejador de la Lliga Biosphere, Diego Rafael Marinho, més conegut com a Deco. El penal va ser per unes mans de Ricardo Isaias. Abans del gol, això sí, el CE Jenlai va perdre dos jugadors per lesió: Jordi Santacruz i Fede Pisculichi. A la represa, Carles Valls va marcar en un contracop el 0 a 2 i després va ser expulsat Nuno Miguel Barros per doble groga. José María Ramírez va escurçar diferències a la sortida d’un córner, però després va ser expulsat per doble groga. Un minut després, el CE Jenlai es va quedar amb nou jugadors per l’expulsió de Domi Pereira també per doble groga. El CE Carroi ho va intentar tot, però va acabar cedint contra el líder.El tercer classificat, l’Atlètic Escaldes, va patir però va guanyar l’Inter Club Escaldes. En el derbi escaldenc es van imposar per 0 a 1 amb un gol al minut 95 de Bruno Ezequiel Rodríguez quan l’Inter Escaldes estava amb vuit jugadors per les expulsions per vermella directa de David Rodríguez, Rubio, i de Juan José Bernales. La primera per respondre a una puntada al cap, segons l’Atlètic Escaldes sense intenció, d’un rival a un company i la segona per protestar a l’assistent. També va ser expulsat per doble groga Alejandro Izquierdo, Pandoro. La UE Extremenya, quarta, va vèncer per 4 a 2 la UE Santa Coloma B.